majbrasa nu dårå

hej sista inlägget innan majbrasan,, ska kanske vara me charlotte på den och hennes kompisar,, skulle egentligen kanske varit me dina och natta men jag kunde inte åka ner till dom och dom kunde inte komma hit så dom firar me anna istället.

idag rå har jag legat och stekt mej i solen, och hjälpt mamma me lite saker,, måste jö de nu för jag orkar inte spara till spanien så vi har kommit överens om att jag ska jobba ihop mina fickpengar :P hahaha de är faktiskt rätt kul :)

men ni får hare så bra och så pusspiss M <3


pallar inte vända bilden xD<3

Humöret på topp! (valborg)

hejhej Anna här<3

som sagt humöret på topp. solen skinner ute och ja sitter och snuttar på ett stort glas med trokadero, haha lixom hur kunde humöret annars vara på topp utan en trokadero.

Idag vaknade ja halv sex, asså så typiskt när man väl e ledig. men kl åtta så somnade ja om å vaknade iaf kl 11. gick upp då och tittade på tv me frida. sen så duschade ja lite.

idag e det valborg, ska träffa dina å natta och ska hitta på ngt me dom. kul ska vi ha det ofc. längtar. vi ska typ oxå titta på brasan. men ja tror inte ja lägger in nåt inlägg ikväll, har inte tid. men puss på er söta<3<3<3<3

emma, sen emmafridaronja, sen emmafrida, sen träning

kolla rubriken asså ;P<33 pusspiss M<3


jag och anna-banana<33


puss<3


ful som bajjs men man måste jö bjuda på sej själv :P


-.- hahahah<3


brudar<33


hoppas man ser våra vackra ryggar c(:

pusspiss M<3


Hem å tog en tuplur ZzZzZ

hejhej Anna här<3

Idag var det sportdag i skolan, alltså alla i skolan skulle välja olika aktiviteter. Jag valde brottning och fotboll. haha asså man e ju super på båda.................NOT! haha menmen har ju aldrig varit direkt nån sportfåne. Skoldagen började med att man kom till skolan. på väg till skåpen för att hänga av sig jackan så hörde man några fnissaiga tjejer ifrån toan, haha ja visste vilka det va på en gång: Dina, Melinda, Natta, Hanna och Elin. knackade på dörren och steg in. dom höll på att byta om till deras innebandy match. Men ja valde ju brottning så ja började inte för en nio. Följde med några nervösa tjejer ner till deras innebandy match.

Jag och Ida hade valt brottning men hon hade inte kommit än så ja gick ut ett tag för att möta henne, men det tog ett tag. men sen så såg jag att eli kom ut så ja gick te  han ett tag. Efter ett tag kmr Ida......äntligen. Vi går nervösa ner till brottningen. men nervösiteten kom över oss som en flodvåg. vi bestämmde att vi skulle säga när lektionen var slut till läraren att vi hade råkat blivit ute låsta ifrån omkläddnings rummet. haha men det var ju bara som vi ljög. men han kom på oss, och sa att vi skulle prova. när vi gick in i rummet så stod två st söta brottnings lärare som skulle undervisa oss i brottning. ja ett tag skulle vi t.o.m stå på huvudet. men tack! läraren som sa åt oss, brottning e riktigt kul, om du inte har provat så testa. ja tror inte det här var den sista gången ja gick på brottning.

Över till nästa aktivitet: fotboll
efter brottningen, stressade i sig lite mat. efter det FOTBOLL. fotbollen va kul men vårat lag bråkade typ hela tiden å skrek på varandra. men asså ja tyckte ändå att vårat lag var lyckat, ja hade kul ändå! men tyvärr kom vi inte te final. 

efter skolan så var ja helt slut. haha ja ja e inte van me att träna såhär hårt, eller hårt å hårt, men det va hårt för mig. har ju inte gått på nån sport på länge. men ibland så e ja ute å springer, alltid bra om man vi ha lite flås, vilket ja ABSOLUT inte har! menmen ska nog fixa te sig. iaf kom hem jätte trött, det första ja gjorde när jag kom hem var att lägga mig i soffan och sova, haha så typiskt mig. men puss på er alla söta<3<3<3


     

kom nyss hem

hejhej Anna här<3

jag kom just hem ifrån melinda, följde med henne hem efter skolan. vi hade jätte kul, lajja lite vid vattnet!

idag så vaknade man, trött som fan. men lyckades ändå kliva upp halv sju. haha duktig va, hehhe ne nu ska ja vara seri. Kom till skolan och träffar tjejorna. ger dem en stor BAMSE kram ofc. alltid kul att träffa dem. det hände inte nåt speciellt idag i skolan, haha men i skolan va ja:P

lite bilder ifrån när ja och melinda var idag då.


Bild på dem ballaste i Sverige, som ni nog ser (hahahaahahaha)

älskar den här bilden , så sööt på oss;) Gissa om det var varmt i vattnet!!! .................nee det var det inte kan ja säga.
 
men skriver kanske ikväll puss puss på er ALLA<3<3<3<3<3<3<3

Stan<3

har varit i stan idag me charlotte och här kommer lite bilder :P









va kul vi hade<3
'

DAGENS KÖP:

*  leggings/jeans ginatricot 299:-
*  T-shirt ginatricot 99:-
*  shorts ginatricot
*  2 par örhängen kappahl 29,50:-

pusspiss M<3


idag och sen kväll och helgs planering

Today<3

hejhej hoppas ni har läst att även annas blogg paus är över kulkul:) men idag har jag varit i skolan och efter de så gick jag till västerängen där mötte jag frida emma ronja och jenny<3 vi gick vidare till bowling hallen,, och så bowla vi lite  och åt glass och efter ett tag kom johanna jossa och amanda så vi snacka me dom ett tag men sen va våran bowling tid slut så vi börjad gå hem till frida och emma men halv vägs så kom mamma och hämta mej så vi åkte hem och käka kina mat ,, muumms ;P

     Planering<3

ikväll: talang, mys, chips, sova tidigt

imorrn: match, match, åka hem, ringa charlotte, troligt vis va me charlotte

iövermorrn: upp tidigt, tåget in till stan, shoppa, shoppa, shoppa, shoppa, hem, bloggaaaaaa!!

 värsta planeringen jö pusspiss M <3


hiss elr diss??

nu har jag hittat ett par skor som jag skulle kunna tänka mej och ha i sommar

va inte detta par söta? :)

 pusspiss M <3

ciaoo :P

hej nu har jag ty inge att skriva typ de gamla vanliga bah, ni vet skolan blablablabla ..  och sånt nu skulle jag vilja bara lägga in lite bilder och sånt så här får ni se lite bilder på mej och mina underbara kompisar<3


jag och anna-banana<3


jag såklart xD


dina i grått och jag i rött<3


kärlek<3


newwe du är värsta saknad<3


jag och nattsen@ mkt gammal bild<3


elii <3

pusspiss M <3

I´m back

hejhej Anna här<3

Äntligen tbx, har haft blogg uppehåll ett tag. Har ba inte pallat. Men nu så kmr ja igen. Det har hänt mkt sen ja kom ifrån dalarna å så, ja tänkte ladda upp några blider sen irfån dalarna.

Dalarna var jätte ROLIGT! Åhh........ miss Dalarna (hahah).

Nu har man anlänt i Dalarna, bild på mig när ja precis har kommit me Dina å Nattas ugle:P


sen så nästa dag så följde vi me Newe te skolan. Hon skulle dansa en lektion så jag, Dina o Natta vi satt utanför å väntade på henne. Men hahaha då kikade en hemkunskaps lärare ut huvudet genom dörren och frågade om vi ville ha te(haha) schysst va:D Såklart ville vi de så där satt vi me en varsin kopp i handen. men det va lite pinsamt för typ jätte många tittade på oss.  alla hade så himla sööt dialekt.


sen nästa dag så va ja å natta ute på studsmattan å låg lite i solen å möss, men sen när Newe å Rami skulle komma hem ifrån skolan så skulle vi åka och bada i Aqua Nova. haha elr som ja säger (Aqua Land).



sen nästa dag så åkte vi te Cupålen. haha rami och max  spexade lite med BH:arna. haha ka vi hade iaf jätte kul. ja köpte lite saker oxå:P
AA sen hade Newe sin fest, har tyvärr inga bilder:( men det var iaf jätte mysigt!
sen så va vi där i typ en elr två dagar te å sen skulle vi hem:( kmr sakna alla, fast Newe å Rami följde med men saknade Max. Well,well thats lifeXD aa men de e typ de som hänt å så. aa så sen när ja kom hem så träffade ja såklart underbara Melinda och Eli;)
             PUSSPUSS<3                                                                  KRAMKRAM<3

match <3

hejhej har precis kommit hem från matchen mot 93/94:or,, de gick bra vi vann me typ 0-5 elr 0-6 kommer inte ihåg :S  :P
 aja idag har jag varit i skolan och så har jag varit me anna<3 och vi åt mellanmål och sen så fota vi och sånt orkar tyvärr inte lägga ut någon bild. iaf så har jag prov på fredag (undra hur de kommer gå?!) aja får väll plugga på ordentligt imorrn:D

aja har inge mer att skriva ska ändå käka så pusspiss M<3


veckans must have babe! <3

            en ny bikiniii vill ha!<33     M<3                                            

hejlalalalal<3

hajj tisdag idag -.-  Och så vare jö tråk skola som vanligt ..  men efter skolan gick jag och dina o natta upp till pia köpte kulglass,, mumms tog kola och choklad :P efter de kom jakob snacka lite me han, men sen gick han, och sen så skulle även dina o natta hem så jag gick ner till busshållplatsen. när jag kom dit ringde jag till anna (hon va sjuk idag) och vi pratade enda till jag kom hem <3   sen satt jag vid datan och sen kolla jag på top modell ,, har precis skallat potatis och nu ska jag typ äta snart så pusspiss M <3


lite om natta xD

hahah natta ville att jag skulle skriva lite om henne så nu gör jag de,, jag skriver just nu om lilla dej sötis <33

glöm inte att besöka hennes blogg: http://varierad.blogg.se



pusspiss M <3

tillbaka och har massor att berätta :P

ojojoj nu har jag mycket att berätta,. jag börjar i från i fredags:'
då följde jag me anna hem och vi åkte sen ner till centrum, hyrde en film på godis hjärtat och sen åkte vi hem igen:)
körde lite singstar och sen lite senare åt vi de va frida som fixade maten:) pytte lite senare såg vi på filmen som vi hade hyrt, barnhemmet ..den va as bra fast as läskig :) och sen gick vi och la oss.


Lördag: vakna upp hos anna och vi gjorde lite saker spela in filmer och sånt och vid typ halv fyra åkte jag hem.
och sen när jag va hemma duscha jag och gjorde mej i årning, sen åkte vi till en resturang för anders turnerspels kompisar va där. och samtidigt som vi va där spela dom in en film. och så va han som är me i kopps och jallajalla (den flinskalliga) där och vi fick va statister ,,och när dom gjorde vissa tagningar fick vi sitta helt knäppt tysta.
och efter ett tag frågade en kille där om edwin och hans kompis ville va me på ett klipp och de ville dom, så min brorsa är lixom me på en film! :D


Idag: idag har jag bakat bullar me charlotte ,. mumms :P sen har vi oxå varit ute och fotat och sen kom maja och hon klippte lugg på både mej och charlotte :D och sen vi hjälpte till me majbrasan och sen gick vi och fota igen:) efter de gick vi in och satt och snacka på charlottes rum en stund och sen satt vi vid datan. sen (blir väldigt många "sen" i de här nu menmen) drog jag hem och käka och efter de har jag typ har jag lagt in mina kläder i gardroben och sånt men ska dra nu pusspiss M <3
  

inget sug längre...

hejhej har tyvärr inge sug längre för att blogga, ni kanske har märkt de.
NU vet jag inte va jag ska skriva och de är ine så kul längre.
men hejlillabaarn-bloggen är inte över de är bara en paus men hoppas att anna orkar hålla den uppe,
men ska gå nu hörs väll när jag fått ideerna tillbaka :P<3

pusspiss M <3


Dagens köp!

Har precis beställt kläder från H&M idag blev de:
         Linne 98:-   &   2-pack T-shirtar 98:-


annars idag har jag varit me anna och vi har spelat in filmer och ätit massor av choklad harar :P
Kom typ hem från henne för nån timme sen (cyklade) , , sportiga jag :D

aja imorrn börjar skolan igen (bajjs) menmen de är väl skönt att komma in i vanliga rutiner och de ska bli kul att träffa kompisarna igen :)<3

men ska äta nu och efter de ska jag leta fram en snygg skjorta som jag kan ha imorrn pusspiss M <3


hejj :)

hejhej länge sen nu men har tyvärr inte haft tid att skriva
idag rå så ska jag hem till mamma och fira lite påsk och sen vet jag faktiskt inte va jag ska göra sen,  får se :P

aja  men nu måste jag gå pusspiss M <3

ny mobil :D jääss!<3

jaaaaaaaaa,,, entligen en ny mobil, som jag har fotat-filmat-och-messat !!  tjohoo nu kan jag entligen göra en video uppdatering :D  jäääss nu kan jag lyssna på musik och skita i hur mycket bilder jag tar för nu har jag ett minneskort... och en nyyy..... *trumvirvlar* .....         MOOOOBIIIIIL!!!  <3

ja som alla vet nu så har jag en ny mobil och jag är VÄLDIGT nöjd me den :D
 aja har varit på IKEA och elgiganten idag sen har jag lagat middag och sånt

idag blir de ett ganska kort inlägg men pusspuss så länge // M <3

                                                   
                                                       KÄRLEK <3<3<3

Mot dalarna!

hejhej Anna här<3

Om några timmar så åker ja te dalarna och täljer dala hästarXD (haha ne ba skoja). Ja har sjukt mkt res feber!
Men det här e nog det enda inlägget ja lägger in för den här veckan, men nästa vecka så börjar bloggandet för min del igen. Lita på Melinda, hon bloggar ofta(tack  gode gud att ja har henne, min sötnos). Ja kmr sakna eli och melinda jätte mkt, men ja ska försöka ringa dem så ofta ja kan, förhoppnings vis nästan varje dag. Nee plikten kallarXD haha!
                        PUSSPUSS<3                                                        KRAMKRAM<3
                                        

Sjuk dagen innan den STORA dagen

hejhej Anna här<3

ja idag är det lördag, alltså är det söndag imorrn och då åker ja te dalarna med dina å natta. ÅÅ gissa vem som åkte påförkylnings smällen, jodå det var lilla Anna det.
 
Fy fan vad ja blev sur när jag fick reda på att blondinbella inte har sin blogg längre:( Hon var min föreblid, hon var min bästa bloggerska. Att många måste ge så dumma komentararer hela tiden, dom kan väl skaffa en blogg själva och se hur det känns att ta emot så jävla mkt kritik. Blondinbella kommer alltid att vara det bästa bloggerska för mig, ehh..... ok nästbästa då för först kommer ju aif Jag och MelindaXD

 
Ja tyvärr så tror ja inte att ja kan blogga nåt i dalarna, men som tur är e vi ju två ja och melinda.
ja nu tror ja att vi sjuklingar ska gå och snyta oss.
           PUSSPUSS<3                                         KRAMKRAM<3

vår vädret här i bålsta

ja nu har jag precis varit ute en stund :) vilket väder, inte så varmt men vilken sol lixom! 8-)
mamma och edwin har hängt upp lite fjädrar i träden och nåra blommor i rabatten sticker upp häro där.
värsta vår känslan jö :)
men nu går jag mest och väntar på att charlotte ska smsa för jag ska nämligen va me henne och florian, de ska bli kul :)

annars ska jag nog inte göra så mycket mer, ska typ äta snart och sånt där
aja ni får hare bäst så länge pusspuss M <3

     

frukost sen ut :P

tjaa ska precis gå och äta frukost och sedan ska jag ut :D De har varit så himla fint väder ute dom senaste dagarna!
Igår tillexempel va jag ute hela dagen me maja och sedan på kvällen muta jag min lillebrorsa me att cykla me mej me lördags-godis-pengar xD  Gu va jag känner mej sportig! :D  
men man måste jö hålla igång me något nu när innebandyn tar påsklov :P

Men iaf sitter och läser olika bloggar och sånt, har fått en ny favorit nu Febbs :) den kan ni kolla in om ni vill :P

aja men nu ska jag gå och käka frulle och sen måste jag ut i de sköna vädret   pusspuss M <3


( ursäkta mitt stökiga rum! )

                dagens out fit dårå :
 
             *           Linne Ålens
             *           Strumpor --
             *           cheap monday bryxor weekday
                       Lilla nagelack kicks
     
                        
           lite mys kläder fick de bli i dag rå men nu måste jag ut hörs <3

första tussilagooon :)

ja rubriken säger väll allt, jag har hittat vårens första tussilago (för mej alltså) eller jaa de va maja som hitta den när vi va ute tillsammans på en lite cykel-tur i vårvädret :P

Ja så jag piggnade till lite på efter middagen, men är fortfarande väldigt snuvig. får hoppa att jag inte smittade maja .
 men nu måste jag tyvärr sluta pusspuss M <3


ursäkta bild kvaliten... fuck mobil-kameran -.-

omg stackare...

omg stackare... shit jag todde aldrig de här skulle hända, nu har lixom sveriges största mode blogg lagt ner!
JÄVLA SABBARE!! kan ni gissa vems blogg de är elr?? ... BLONDINBELLAS!..
och jag som nyss kolla på nyheterna dom sa inte ens något om de hära
Jag tycker iaf jävligt synd om henne, dom som har jort de är bara avensjuk på att hon kommit långt me sitt bloggande! :O

SKAFFA EN EGEN BLOGG SOM NI KAN SABBOTERA JÄVLA AVENSJUKA JÄVLAR!!

PUSSPUSS M <3


   

Jag + Anna = sjuklingar

ännu en dag sjuk... vilken braa start på lovet får jag lov att säga!
aja håller på att smsa me anna och då fick jag höra att hon också va sjuk (stackare) och jag och anna som skulle ha en myskväll idag och kanske äta på luckyhouse men så blev de jö inte... men man får hoppas hon bara blir frisk tills på söndag då, hon ska jö till dalarna då :)  

idag rå, har jag inte gjort så mycket gick upp ungefär vid 10 och sen har jag bara ätit lunch kllat på TV och platat håret me min otroligt dåliga platta tång... har önskat mej en ny i påsk present så jag hoppas att jag får de också :P
Imorrn rå, så blir de IKEA och jag ska köpa en ny mobil :P kan lägga ut en bild på den senare :)
Åh va jag längtar till ikväll de är jö talang ikväll ska bli kul :P nån som ska kolla på de mer än jag? :)
 aja jag får väl snora vidare då pusspuss M <3


en SJUK-dag -.-

usch är sjuk idag... men de är ganska skönt för då kan jag plugg på NOprovet lite mer ;)
sitter just nu och chattar me frida, och innan de så va jag lite ute.
tog även nåra bilder där ute men ni får ursäkta dom för jag har inte orkat fixa mej idag.
längtar efter kompisarna nu, och jag får jö inte vara sjuk imorrn för jag och anna tänkte göra något då, men än så länge känns de som om jag kommer vara sjuk imorrn också -.- men man kan jö alltid hoppas.

aja nu kan jag inte skriva någe mer puss M <3


va kul vi hade älskling :-*

sitter och försöker plugga in hela NO-provet i skallen, men de går inte så bra har jö fullt upp me bloggandet :P
har varit me anna idag och vi har solat och cyklat hur mycket som hälst :)
tog lite bilder också som ni får se under ;)

har precis varit på träning de va kul, fick stå målis idag :D men frida va inte på träningen, hon hade gjort illa sitt knä så jag hoppas att hon blir bra igen så vi kan tubba me emma och ronja <3
har även varit i skolan idag och där har vi haft spanska, idrott och typ elevens-val.
 
Och idag får man jö inte glömma att de är 1 april så jag hoppas att alla där ute har gjort ett bus ^^
har inte jag, jo typ ett och de va att jag satte ett tuggumi på lärarrummets handtag men ingen märkte de och de är jö inge kul om ingen får damp så de va lite misslyckat tyvärr... menmen måste plugga vidare -.- 

pusspuss M <3


va kul vi hade älskling :-*


lalalal<3


aa så här kul hade vi rå ;)<3

RSS 2.0