Vill du oxå ha Jul NU?!


Ljus ischoklad

200 g ljus choklad
100 g kokosfett

Mörk ischoklad

200 g mörk choklad
100 g kokosfett

Dela chokladen och smält den i vattenbad eller försiktigt i microugn. Lägg chokladen och kokosfett fördelad i små bitar tillsammans och låt bli varmt. Rör om ibland så det blandar sig ordentligt. Vill du ha mintsmak, smaksätt med pepparmintsolja.

Häll smeten i ischokladformar som du sen ställer svalt. Förpacka i plastburk. Förvaras i kylskåp.

Tips: Smaksätt din ischoklad

Ett bra sätt är att följa receptet för "Mörk ischoklad" ovan och smaksätta på ett lite annorlunda sätt.

Prova att sätta till något av följande:

- rivet skal av en apelsin
eller
- 1 msk snabbkaffe


då kan du tjuvstarta julen med att börja göra ischoklad, alltid till JUL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0